تظاهرات گسترده صربستانی‌ها برای برکناری دولت این کشور-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

تظاهرات گسترده صربستانی‌ها برای برکناری دولت این کشور

ده‌ها هزار نفر از مردم بلگراد با برپایی تظاهراتی برای هفتمین هفته متوالی، خواستار برکناری رئیس‌جمهور، وزیر کشور و رئیس سرویس مخفی این کشور شدند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 18
کد خبر: ۱۸۹۸۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه اعتراضات صرب‌ها به سیاست‌ها و عملکرد دولت این کشور، ده‌ها هزار نفر در بلگراد با برپایی تظاهراتی خواستار برکناری «الکساندر ووچیچ» از ریاست‌جمهوری شدند.

 

معترضان به دولت ووچیچ عصر شنبه برای هفتمین هفته متوالی، با حضور در خیابان‌های پایتخت صربستان، تصاویر و آدمک‌هایی به شکل مقام‌های کابینه این کشور در لباس زندان را با خود حمل کردند.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، ده‌ها هزار معترض در بلگراد بزرگراه‌ها و خیابان‌های اصلی این شهر را مسدود کرده و سران دولت صربستان را به‌دلیل ترویج فرهنگ خشونت که منجر به قتل ۱۸ نفر در سوم و چهارم ماه می شد، مقصر اعلام کردند.

 

شرکت‌کنندگان در این تظاهرات ضمن تاکید بر لزوم برکناری ووچیچ از ریاست‌جمهوری، خواستار استعفای «براتیسلاو گاسیچ» وزیر کشور و «الکساندر وولین» رئیس سرویس مخفی صربستان به دلیل ناتوانی در منهدم کردن باندهای جنایتکار در این کشور شدند.

 

پیش‌تر، وزیر آموزش صربستان به خاطر تیراندازی‌های اخیر در این کشور از سمت خود استعفا کرد؛ او نفوذ اینترنت، بازی‌های رایانه‌ای و ارزشهای غربی را از عوامل وقوع این تیراندازی‌ها خواند.

 

در اولین تیراندازی جمعی این کشور، چهارم مه (۱۴ اردیبهشت) یک پسر ۱۳ ساله، هشت دانش‌آموز و یک نگهبان را در مدرسه کشت و شش دانش‌آموز دیگر و معلمش را زخمی کرد.

 

تنها یک روز بعد، یک مرد مسلح ۲۱ ساله هشت نفر دیگر را به ضرب گلوله کشت و ۱۴ نفر را زخمی کرد. هر دو عامل تیراندازی تسلیم پلیس شدند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده